Yhtiön palvelut

DNA-taloyhtiölaajakaista 

Jokaiseen huoneistoon kuuluu maksutta DNA Welho 10M taloyhtiölaajakaista. Nopeampia yhteyksiä tarvitsevat asukkaat voivat tilata DNA Welholta lisänopeutta.

Liittymän käyttöönottamiseksi asukas tekee sopimuksen DNA Welhon kanssa ja saa lainaksi WLAN-kaapelimodeemin, joka kytketään tv-antennirasiaan. Modeemin voi noutaa DNA Kaupoista, yhteystiedot täältä. Asukas voi lisämaksusta nostaa liittymänsä nopeutta ja DNA Welho laskuttaa lisämaksun suoraan asukkaalta. 

Lisänopeus 100/10M    9,90 e/kk*
Lisänopeus 200/20M    19,90 e/kk*
Lisänopeus 1000/100M 39,90 e/kk*
  * tarkista ajantasainen hinta DNA:lta

Tilaukset ja lisätiedot:
puh.            044 144 044, ark. 8–18, la 9–16.30
www            http://www.dna.fi/taloyhtion-asukkaat

Vikailmoitukset:
puh.            0800 300 500 24h

Antenniverkko

Taloyhtiö kuuluu DNA/Welho:n kaapeliverkkoon. Palveluihin kuuluvat maksu-tv-palvelut sekä laajakaistaliittymät.

www         www.dna.fi
puh.           044 144 044, ma–pe 8–18, la 9–16.30

Smartpost-lokerikko

D-talossa on taloyhtiön asukkaiden yhteinen Smartpost-lokerikko, johon voi vastaanottaa Postin jakelussa olevia paketteja sekä jättää maksetut kirjeet ja paketit edelleen Postin kuljetettavaksi. Lokerikko sijaitsee omassa tilassaan, jonka ovi on D-talon sisäpihan puoleisessa sisäänkäyntisyvennyksessä vasemmalla puolella. Ovi avautuu asukkaiden huoneistoavaimella. 

Smartpost löytyy verkkokauppojen palvelusta nimellä ”Smartpost, As. Oy Resiina”. Postin verkkosivujen kautta voi käydä tekemässä pakettien ohjauksen Oma noutopiste -palvelussa, jolloin myös Postin toimipisteisiin saapuvat paketit ohjautuvat kiinteistön omaan Smartpostiin. Palvelusta saa lisätietoa osoitteesta http://www.posti.fi/ohjaus.

Saunat

Yhtiön jokaisessa talossa on sauna. Saunavuorojen varaukset, muutokset ja peruutukset tehdään huoltoyhtiöon. Saunamaksun määrää yhtiökokous ja se suoritetaan yhtiövastikkeen yhteydessä. Saunavuoron pituus on 1 tunti, jonka ajan puku- ja pesuhuone on saunojan käytössä. Löylyhuoneen käyttöaika on 30 minuuttia alkaen saunavuoron alusta.

Asukkaiden yhteinen ns. lenkkisauna on tiistaisin. Naisten saunavuoro on AB-talon saunassa klo 19–22 ja miesten saunavuoro D-talon saunassa klo 19–22. Asukkaiden huoneistoavaimilla pääsee tiistai-iltaisin lenkkisaunoihin myös naapuritaloon. Jouluaattona on kaikissa taloissa asukkaiden yhteiset saunavuorot.

Autopaikat, pysäköinti ja rengassäilytys

Yhtiöllä on 75 autohallipaikkaa Pakkamestarinkatu 1:n autohallissa. Autohallin yhteydessä sijaitsee myös pieni rengasvarasto. Rengasvarasto on Asemapäällikönkadun puoleisella katutasolla ylähalliin johtavan ajoluiskan oikealla puolella olevan parkkipaikan takana. Osa autopaikoista on lämmityspistokkeellisia ja osa kylmäpaikkoja. Lämmityspistokkeet toimivat ennalta ajastetuissa jakoissa, jotka on ilmoitettu autohallin ovessa.  

Autopaikat varataan ja irtisanotaan suoraan huoltoyhtiön toimiston kautta; muuttaessa pois on erityisen tärkeää irtisanoa autopaikka, sillä maksuvelvollisuus ei lakkaa pelkän muuttoilmoituksen myötä! 

Yhtiöllä on yksi vieraspaikka, joka sijaitsee Pakkamestarinkadun ja Asemapäällikönkadun risteyksessä Asemapäällikönkadun katutasossa. Paikan merkintä on Pak 3 no 69.

Pysäköinti on kielletty yhtiön piha-alueilla sekä siihen liittyvillä katuosuuksilla. Näin toimien varmistamme pelastus- ja huoltoajoneuvoille esteettömän kulun. Asukkaita pyydetään välttämään tarpeetonta autolla ajoa yhtiön alueella. Alueella suoritetaan aktiivisesti pysäköintivalvontaa. Alueen lähikaduilla on arkisin päiväaikaan ilmaisia ja maksullisia pysäköintipaikkoja. Taloyhtiön hallituksella on oikeus tilata yhtiön piha-alueille kunnallinen pysäköinninvalvoja. 

Autopaikkoja on mahdollista vuokrata ns. kakkospaikaksi, mikäli hallissa on tyhjiä paikkoja. Yhtiö voi irtisanoa kakkospaikkalaisen vuokrasopimuksen, mikäli autopaikoille syntyy jonoa. Kakkospaikan irtisanominen tehdään sisääntulojärjestyksen perusteella. 

Lisäksi yhtiöllä on lämpimiä autopaikkoja kallioväestösuojassa P1 (Veturiparkki), johon sisäänajo on Kumpulantie 2:n kohdalta ja Ratapihantieltä. Paikat varataan Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:stä. Paikan hinta osakaskiinteistön asukkaalle (kuten me resiinalaiset) on 40 €/kk vuonna 2018. Paikka varataan Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:stä.

www         www.pasilanpysakointi.fi
puh.         09-2727 550
email        lpa.ipp@autopaikat.fi 

Pesula ja pyykin kuivaus

Yhtiön pesula sijaitsee B-portaan kellarikerroksessa, johon pääsee huoneiston avaimella joka päivä klo 6–22. Pesulassa on kaksi pesukonetta, kuivausrumpu, mankeli ja matonpesuallas. 

Pesulassa on varauskirja, johon pesukoneiden ja kuivausrummun varaukset tehdään. Pesutuvan käyttö on maksutonta. 

Pesulan yhteydessä on kuivaushuone. Myös C- ja D-taloissa on kuivaushuoneet. Kuivaushuoneet ovat kaikkien asukkaiden käytössä. Kuivaushuoneissa ei saa kuivattaa mattoja eikä vettä valuvaa pyykkiä. Kuivumisen nopeuttamiseksi suositellaan pyykin linkoamista sekä pyykkipoikien käyttöä ripustamiseen. Kuiva pyykki tulee noutaa pois viivyttelemättä. Kaikkien talojen katoilla on myös pyykin kuivauskatos.

Kerhohuone 

B-portaan pohjakerroksessa on taloyhtiön kerhohuone, joka on varattavissa asukkaiden pienimuotoisia ei-kaupallisia tilaisuuksia varten. Huoneessa on kahvin- ja vedenkeitin, pöytä, 10 tuolia sekä langaton internet-yhteys. Taloyhtiön hallituksen jäseniltä voit lainata kerhohuoneen avaimen kuittausta vastaan. Varaukset ja yhteydenotot hallituksen sähköpostiin. 

Tomutus

Mattojen tomutus on sallittu pihalla olevilla mattotelineillä sekä kaikkien talojen kattoterasseilla.

Säilytystilat sekä kylmäkellarit

Kaikissa taloissa on huoneistokohtaiset kylmälokerot pohjakerroksessa. Huoneistokohtaiset säilytystilat sijaitsevat ullakoilla. C- ja D-taloissa alimmissa kerroksissa sijaitsevien huoneistojen säilytystilat sijaitsevat pohjakerroksessa.

Urheiluvälinevarastot

Kaikkien talojen pohjakerroksessa on leikki-, urheilu- ja ulkoiluvälinevarastot. Lisäksi asukkaiden käytössä on pihalla oleva erillinen varasto. Asukkaita pyydetään huolehtimaan, että varastossa säilytetään vain asukkaiden aktiivisessa käytössä olevia välineitä. Pitkään käyttämättömien pyörien säilytyspaikaksi suositellaan omaa ullakko/kellarikomeroa.

Aikakauslehtien kierrätys

Talojen ulkoiluvälinevarastoissa on lehtihyllyt, johon voi jättää / josta voi noutaa muiden asukkaiden luettavaksi tuoreita aikakauslehtiä. 

© Asunto Oy Resiina 2020